Carane Milih Kepala Pancuran Kualitas Apik?

Efek banyu saka padusan: Iki titik paling penting, lan iku bayangan langsung saka kemampuan technical sakaprodusen padusan.Amarga sanajan karo merek sing kondhang, ngelingi faktor biaya, integrasi multi-fungsi utawa penampilan, ora kabeh kepala padusan bisa duwe pengalaman discharge banyu sing apik, sing kedadeyan karo kabeh merek.

A padusan karo output banyu apik, utamané apadusan multi-fungsi, wis isi technical tartamtu ing desain saka runner utawa noto stopkontak banyu, lan iku ora minangka prasaja minangka katon ing lumahing.Padusan kanthi desain struktur internal sing cukup, ing tekanan banyu sing padha, pengaruh banyu luwih kuat, lan ora ana rasa eri, ora ana panyebaran ing permukaan banyu, banyu malah lan kebak, lan padusan alus. tanpa kelangan kekuatan, nggawe siram luwih nyaman lan sayah.
Kajaba iku, ingpadusankaro fungsi nyedhot, banyu sugih ing umpluk online, banyu luwih supple lan nyaman, lan uga duwe efek supercharging, lan koyo padusan bakal luwih apik.Nanging, ora kabeh produk kanthi pancuran nyedhot udara standar bakal duwe efek nyedhot sing apik, lan sawetara malah ora duwe efek.Iki wis akeh apa karo kekuatan technical saka Produsèn padusan, supaya sampeyan bisa nyoba banyu nalika tuku.iku cara paling apik kanggo tuku.

https://www.cp-shower.com/ceiling-recessed-two-function-led-shower-head-6080f1-product/
Proses electroplating permukaan berkualitas tinggi:
kualitas dhuwurpadusandilapisi karo nikel semi-gloss, nikel padhang lan lapisan krom ing awak tembaga olahan.Ing sawetara kasus produk tembaga, ana proses plating tembaga sadurunge lapisan pisanan, kang bisa nambah flatness lumahing prodhuk lan nambah adhesion saka electroplating, mangkono nambah ngasilaken saka electroplating.
Ing lapisan telung lapisan, lapisan nikel nduweni peran ing anti-karat.Wiwit nikel dhewe alus lan werna peteng, lapisan kromium bakal dilapisi ing lapisan nikel kanggo hardening lumahing lan nambah padhange.Antarane wong-wong mau, nikel nduweni peran utama ing resistance karat, lan kromium utamané dipigunakaké kanggo estetika, nanging ora duwe efek cilik.Dadi ing produksi, kekandelan nikel sing paling penting.Kanggo normalpadusan, kekandelan nikel luwih saka 8um, lan kekandelan kromium umume 0.2 ~ 0.3um.Mesthine, bahan lan proses casting saka padusan dhewe minangka dhasar.Materi lan proses casting ora apik, lan carane akeh lapisan saka nikel lan Chrome dilapisi ora ana guna.Kinerja electroplating sing dibutuhake dening standar nasional yaiku semprotan uyah ASS 24 jam level 9, yaiku garis pamisah antarane showerheads berkualitas tinggi lan produk murah.
Ketebalan electroplating sakakran banyudiprodhuksi dening sawetara manufaktur karo ukuran cilik, peralatan miskin, kekuatan technical banget utawa nguber biaya kurang mung 3-4um.Iki jenis lapisan banget lancip, lan banget rawan kanggo lumahing oksidasi lan karat, jamur ijo, etc. Lapisan wis blistered lan nutupi kabeh wis peeled mati.Electroplating saka jinis padusan ora bisa pass test semprotan uyah, lan ora ana link kontrol test ing kabeh.
Kajaba iku, sawetara pasar manca nggunakake tes CASS minangka standar, kayata Jepang lan Amerika Serikat.Dibandhingake karo merek dhuwur kayata TOTO, sawetara produk mbutuhake CASS24H.
Cara prasaja kanggo ngenali kaluwihan lan cacat kinerja elektroplating:
Deleng: kanthi ati-ati mirsani permukaan produk,padusanlumahing plating malah, Gamelan, padhang, lan ora ana cacat ketok.
Tutul: tutul produk karo tangan, iku luwih apik sing ana unevenness utawa goresan ing lumahingpadusan;iku luwih apik kanggo mencet lumahing padusan karo tangan, lan bekas driji bakal rauh dissipate.


Wektu kirim: Oct-26-2022